Bij de start van de actieperiode hebben wij een plaatjes ruildag in het vooruitzicht gesteld. Helaas is het niet mogelijk gebleken om dit met in achtneming van de geldende coronaregels te organiseren. Toch is het er ons veel aan gelegen dat iedereen die gespaard heeft het prachtige naslagwerk compleet krijgt. Dit doen we omdat diverse AH-klanten hun overtollige plaatjes bij leden van het OVGG-bestuur hebben afgegeven.

Daarom hebben we het volgende plan uitgewerkt:

  • Bezorg ons een lijstje met de nog ontbrekende nummers en je dubbele plaatjes. (zie reactieformulier)
  • Wij zoeken de nog ontbrekende plaatjes in onze (groeiende) voorraad zodat je boek compleet kan worden gemaakt.

OVGG fotoservice

Het is mogelijk om grote afdrukken te bestellen van de plaatjes met daarop familieleden / bekenden of gebouwen, die dierbare herinneringen oproepen. De OVGG Fotowerkgroep beschikt over een professionele scanner en printer en kan de gewenste foto afdrukken op origineel mat fotopapier. Naar keuze op briefkaartformaat of A4. De prijs voor een afruk is: briefkaart € 2,50 en A4 € 4,50. Eenvoudig door op het reactieformulier het fotonummer, aantal afdrukken en het formaat doorgeven.
Mooie herinnering voor jezelf of als cadeautje met Sinterklaas of Kerst!

Het coronavirus heeft er helaas ook voor gezorgd dat wij een fors deel van onze jaarlijks inkomsten in 2020 verloren zagen gaan. Omdat ook deze ruilmethode voor ons kosten met zich meebrengt, zijn we zo vrij om een bescheiden vergoeding te vragen voor onze diensten:

Tarieflijst Ruilprijs Ledenprijs
Tot 25 plaatjes € 2,00 GRATIS (een vrije gift is erg welkom)
Tot 50 plaatjes € 4,00 GRATIS (een vrije gift is erg welkom)
Tot 75 plaatjes € 6,00 € 4,00
Meer dan 75 plaatjes € 8,50 € 5,00

Ben je nog geen lid van de OVGG maar wel geïnteresseerd in de streekgeschiedenis? Geef je dan nu op als lid (€19,75 per jaar) en profiteer al direct van de ledenprijs! Bovendien ontvang je dan bij de ruilplaatjes een exemplaar van onze historisch magazine De Ganzeveer, editie Oktober 2020 (winkelwaarde €6,95) en vervolgens de 3 uitgaven in het jaar 2021.