In samenwerking met AH te Ulft hebben wij vorig jaar het plaatjesboek “Blik op ons dorp”uitgebracht. Hierna hebben wij een ruilactie opgestart om de ontbrekende plaatjes te kunnen ruilen en het prachtige naslagwerk compleet te kunnen maken. Dit was eveneens een groot succes!

Deze actie is ten einde; echter: bent u in het bezit van een boek dat nog niet compleet is, stuur dan een e-mail met opgave van de ontbrekende nummers, wellicht kunnen wij u dan helpen het boek compleet te maken.

Omdat ook deze ruilmethode voor ons kosten met zich meebrengt, zijn we zo vrij om een bescheiden vergoeding te vragen voor onze diensten:

Tarieflijst Ruilprijs Ledenprijs
Tot 25 plaatjes € 2,00 GRATIS (een vrije gift is erg welkom)
Tot 50 plaatjes € 4,00 GRATIS (een vrije gift is erg welkom)
Tot 75 plaatjes € 6,00 € 4,00
Meer dan 75 plaatjes € 8,50 € 5,00

Ben je nog geen lid van de OVGG maar wel geïnteresseerd in de streekgeschiedenis? Geef je dan nu op als lid (€19,75 per jaar) en profiteer al direct van de ledenprijs! Bovendien ontvang je dan bij de ruilplaatjes een exemplaar van onze historisch magazine De Ganzeveer (winkelwaarde €6,95) en vervolgens de resterende uitgaven in het jaar 2021.

OVGG fotoservice

Het is mogelijk om grote afdrukken te bestellen van de plaatjes met daarop familieleden / bekenden of gebouwen, die dierbare herinneringen oproepen. De OVGG Fotowerkgroep beschikt over een professionele scanner en printer en kan de gewenste foto afdrukken op origineel mat fotopapier. Naar keuze op briefkaartformaat of A4. De prijs voor een afdruk is: briefkaart € 2,50 en A4 € 4,50. Eenvoudig door op het reactieformulier het fotonummer, aantal afdrukken en het formaat doorgeven.
Mooie herinnering voor jezelf of als cadeautje met Sinterklaas of Kerst!