OVGG-bestuurslid Theo Teitink benoemd tot Lid in de orde van Oranje-Nassau.

Al ruim 50 jaar is Theo Teitink actief voor Schutterij De Eendracht uit Ulft.

Diverse malen had hij zitting in het bestuur en was tot voor kort ook voorzitter van de concourscommissie. Deze commissie is verantwoordelijk voor het 10-jaarlijks concours, dat wordt georganiseerd om een jubileumjaar te vieren.

Nu is hij lid van de jubileumcommissie, die de receptie voor de viering van het 100-jarig bestaan organiseert. Helaas liep alles anders vanwege corona.

Sinds 2010 heeft Theo ook zitting in het bestuur van Stichting Gendringen Leefbaar (voorheen Stichting Dorpsbelangen Gendringen en Omstreken). Tot november 2019 als voorzitter, daarna als bestuurslid.

Stichting Gendringen Leefbaar behartigt de belangen van alle inwoners van Gendringen en de omliggende buurtschappen en is onder meer betrokken geweest bij de ontwikkeling van het nieuwe centrum van Gendringen. Van 2010 tot 2016 zat Theo ook in het bestuur van de Stichting Wielerpromotion Gendringen.

Daarnaast was hij vicevoorzitter van de Oudheidkundige Vereniging Gemeente Gendringen (OVGG) van 2010 tot 2019. Vanuit de OVGG was hij actief bij de organisatie van diverse herdenkingen en zette zich in voor het behoud van monumentale panden van de DRU in Ulft. Theo werd benoemd tot Lid in de orde van Oranje-Nassau.