Midwinterhoorntreffen

Huttepiepen ‘Kampioen Midwinterhoorngroep’ tijdens Treffen

Op zaterdag 28 december werd het vijfde midwinterhoorntreffen georganiseerd door de midwinterhoorngroep Ugchelen. Het treffen vond plaats op de Leesterheide aan de Hoenderloseweg. Een glooiend heideveld nabij het in aanbouw zijnde bezoekerscentrum van Natuurmonumenten.
Veertig blazers van diverse Gelderse midwinterhoorngroepen streden om de 3 trofeeën. Een voor de beste jeugdblazer, een voor de beste seniorblazer en een voor de beste groep. Groep wil zeggen een vooraf opgegeven drietal blazers die willen meedingen naar die prijs.
Elke midwinterhoorngroep mocht 5 blazers aanmelden.
Voor de Huttepiepen waren dat dat Hans van der Vliet, Martin Geurtzen, Harrie Winkel, Jan Wilting en Hans Jansen. De laatste drie bliezen weliswaar individueel, maar hun punten werden bij elkaar geteld.
Voorafgaand aan dit midwinterhoorntreffen hebben Willibrord Egberts en Henri Bluemer, tijdens de oefenavonden, deze blazers naar dit treffen begeleid. De vijf blazers van de Huttepiepen hebben individueel uitstekende zaken gedaan. Als groep wisten ze voldoende punten in de wacht te slepen om de trofee mee naar huis te kunnen nemen. Hulde!